جستجو برای:
سبد خرید 0
دوره های برگزار شده
0
اعضای «رستاک من»
0
دانشجو
0
نظرات شرکت کنندگان
0

نظرات شرکت کنندگان

محمد معمار

نحوه ی تدریس و شیوه ی انتقال مفاهیم بسیار نو بوده و با کلاس های معمول که باعث خستگی دانش پذیران می شود، متفاوت می باشد.

محمد رحیم زاده خوئی

حضور تمامی دوستانی که در زمینه مدیریت و برنامه ریزی پروژه ها فعالیت می نمایند، در دوره های یاد شده بسیار ضروری به نظر می رسد.

سارا اعظمی

از برتری های این شرکت نسبت به سایر موسسات به کار گیری ایده های نو و خلاقانه است که امیدوارم کیفیت خود را همواره با خلاقیت های خاص خود حفظ و گسترش دهید و از اینکه محیطی ایجاد کرده اید که با اطمینان خاطر نیازهای علمی دوستان برآورده می شود کمال تشکر را دارم.

سینا سالاری

با توجه به تغییرات قابل توجه استاندارد 2012 نسیت به 2008، گذراندن این دوره برای افرادی که استاندارد 2008 را آموزش دیده اند و یا مدرک pmp دریافت نموده اند ضروری می باشد.

دانشجوی دوره

مطالب کتاب pmbok و همچنین نکات آزمون pmp به خوبی بسته بندی شده است و ارئه می گردد که این امر به فراگیری مطالب کمک شایانی می کند.

دامون میرهاشمی

دوره واقعا مفید بود، عشق وعلاقه مهندس واحدی به تدریس ستودنیست، از نقاط قوت دوره می توان به جزوات آموزشی کامل، گویا و روش تدریس خوب اشاره نمود. به دوستان و همکاران توصیه می کنم حتما در صورت علاقه مندی به pmbok در این کلاس ها شرکت کنند، فقط باید با برنامه ریزی مناسب حضورشان در زمانی باشد که آرامش روحی و همچنین وقت آزاد جهت همراهی با کلاس و انجام تمرینات را داشته باشند.

فواد فروزانفر

برای هر هدفی یک نقطه شروع است. این کلاس شروع خوبی برای اهداف مدیریت پروژه می‌باشد.

سید آرمان رئوفی

برای ارتقای دانش مدیریت پروژه در ایران و آشنایی با دانش روز دنیا راههای مختلف و دشواری وجود دارد که بنده به تمام کسانی که در سازمان های پروژه محور و یا دوستانی که در زمینه مدیریت پروژه فعالند، توصیه می کنم که آسان ترین راه آن یعنی شرکت در دوره های آموزشی استاد محترم آقای واحدی را داشته باشند. برای ایشان آرزوی شادی، تندرستی و عاشق بودن را دارم.

الهام برخوردار

از نکات قوت این دوره می توان به تسلط اساتید ونحوه ی مناسب ارائه ی مطالب اشاره نمود. شرکت در دوره های موسسه رستاک تضمینی جهت قبولی در آزمون های بین المللی می باشد.

مهدی سید حسینی

دوره ای که علاوه بر آموزش و توضیح جزئیات مدیریت پروژه به جمع بندی اطلاعات گذشته کمک شایان توجهی می نماید.

کارشناس شرکت ناردیس

علیرغم عدم علاقه ی مهندسان به شرکت در کلاس های مدیریتی (با مباحث خسته کننده) شرکت در این کلاس ها بسیار اثر بخش و کارا می‌باشد. ضمن اینکه نظم کلاس، نوآوری در برگزاری کلاس ها و توانایی مدرسان برای ارائه مطلب بسیار عالی بود.

علی کشفی

حضور در دوره آموزشی آمادگی آزمونpmp فرصت بسیار مناسبی برای افزایش سطح دانش مدیریت پروژه، آشنایی با نحوه ارائه سوالات و برگزاری آزمون بود. برگزاری یک دوره پویا و روش تدریس جذاب و موثر جناب آقای مهندس واحدی به همراه استفاده از ابزارها و تجهیزات بسیار مناسب کمک آموزشی و ارائه نکات مهم برای شرکت در آزمون توسط ایشان، از دلایل اصلی موفقیت اینجانب در امتحان pmp بوده است. امیدوارم مجدداً فرصت این را داشته باشم تا در دیگر دوره های آموزشی ایشان شرکت نمایم.

آرش حسینچی

احتراما وظیفه ی خود می دانم که مراتب تقدیر و سپاس صمیمانه خود را از زحمات بی دریغ شما ابراز دارم و در جهت بهبود مستمر و اثر بخش دوره آموزشی به کلیه عزیزان شرکت کننده در دوره آمادگی آزمون pmp اکیداََ توصیه می نمایم، جهت بهره مندی از تجربیات، دانش فراوان و روش تدریس منحصر بفرد شما سرور گرامی، مطالعه مفید و موثر مرجع اصلی (کتاب pmbok ) قبل از شرکت در دوره آمادگی آزمون، الزامی است و سطح اثر بخشی و کارایی دوره را به شدت افزایش می دهد. آنچه که موجب برتری شرکت رستاک نسبت به سایر رقبایش گردیده است، وجود اساتید برجسته ای همچون مهندس واحدی عزیز می باشد که به حق برازنده ی نام استادی است و با تسلط وافر نسبت به محتوای دوره آموزشی، بیان شیوا و روش جذاب در ارائه ی متون، آنچنان جذابیتی به دوره آموزشی بخشیده اند که علی رغم سنگینی و حجم کثیر محتوای آموزشی، گذراندن 8 ساعت مستمر تدریس و حضور در کلاس، به سرعت هر چه تمام تر سپری می گردد.

کمال ساجدیان فرد

به جرات می تونم بگم با برنامه ترین و با هدفترین دوره ای بود که گذراندم.جزوه ها که بسیار استادانه طراحی شده و مرحله به مرحله که مطالعه می کنی خلاصه تر شده است. طوریکه هیچگونه نیازی به کار اضافه و خلاصه کردن و تهیه جزوه سفارشی شخصی که معمولا برای امتحان انجام می دهیم،نیست. آزمون ها بسیار حرفه ای طراحی شده و دقیقا سخت تر شدن سطوح آن بتدریج احساس می شود. برای بنده که این آزمونها بسیار مفید بود چون اولا بدلیل تشابه ،در امتحان اصلی استرس نداشتم ضمنا از نظر عادت کردن به زمان محدود نیز بسیار عالی بود.آقای واحدی عزیزهم که نیاز به تعریف ندارند. ‏و خداوکیلی برای کسیکه پابه پای توصیه هاش جلو می روند و گوش فراگیر دارند واقعا هیچ نقطه ی مبهمی نمی ماند.
ضمنا زحمات سرکارخانم گودرزی نیز در اطلاع رسانی بموقع و پیگیری ها برای عضو شدن وثبت نام برای امتحان بدون هیچگونه اتلاف زمان قابل تقدیر بود. بنده برای کامل تر شدن پک این دوره پیشنهاد می دهم یک دفترچه کوچک واژه نامه برای اصطلاحات فنی پروژه ای به مجموعه اضافه گردد بنده تنها کاری بود که خودم انجام دادم. با تشکر فراوان و به امید دیدار مجدد.

امید نجارباشی

با سپاس فراوان بابت زحمات دلسوزانه و بی‌دریغ شما در آموزش و راه‌بری هنرآموزان مدیریت پروژه، افتخار دارم به اطلاع آن بزرگوار و همکارانتان برسانم، اینجانب در آزمون pmp به تاریخ 31 مارچ 2014 در شهر دبی، موفق شدم.
این موفقیت را بیش از خود به شما تبریک می‌گویم که در تمام لحظات مطالعه جزوات و آمادگی برای این آزمون لحظه‌ای تصویر شما و نصایحتان و هشدارهای علمی و … از خاطرم دور نبود.
در خاتمه می‌خواستم به عنوان ثبت درس آموخته‌های این پروژه، چند نکته را که شما فرموده بودید، مجددا تاکید کنم، باشد تاکید مضاعف آن سبب موفقیت بیشتر همراهان شود:
1- امتحان به هیچ وجه آسان نبود، نفس گیر و طاقت فرسا بود. از سوال 100 به بعد میزان تمرکز به نصف و از 150 به بعد شاید به 1/0 تقلیل می‌یابد. حال آنکه بعضی از سوالات کوتاه، حفظی و نسبتا آسان از سوال 150 به بعد هستند. پس نظریه 2-pass که مورد سفارش شما بود جواب می‌داد که من متاسفانه غفلت کردم و کل آزمون را در یک گذر طی کردم.
2- سوالات tricky، ایهامی (بین دو حوزه دانش یا دو گروه فرایندی) بیش از حد انتظار بود. سوالاتی وجود داشت که ظاهرا همه جواب‌ها درست ویا همه جواب‌ها غلط بودند. یا سه گزینه به هیچ وجه درست به نظر نمی‌آمد و چاره‌ای جز انتخاب گزینه چهارم که لحنی مضحک داشت نبود: (مثلا “در این وضعیت مدیر پروژه کاری نمی‌تواند بکند”، یا “این کار خارج از مسئولیت‌های مدیر پروژه است”)
3- تست‌های آزمایشی! تست‌های آزمایشی! تست‌های آزمایشی! حداقل 3 بار و تا 10 بار هم ملامت شده نیست. یکی از اشباهات من این بود که به خاطر ضیق وقت و مشکلات کاری-خانوادگی (البته که دارم بهانه می‌آورم) قبل از امتحان هیچ تست آزمایشی غیر از آن‌هایی که در دوره نزد شما زده بودیم، نزدم. و شاید به همین خاطر دو نتیجه بد گرفتم: یکی این که نتیجه حوزه های دانش بالانس نبود و دیگر این که فقط یک proficient داشتم، آن هم M&C.

امین جعفری

نکته متمایزکننده رستاک از سایر موسسات آموزشی، وجدان کاری، دلسوزی ، عِرق، حساسیت و احساس مسئولیت  تیم این مجموعه در قبال شاگردان و همچنین بروز و مُدرن بودن مطالب آموزشی ارائه شده است . از نظر حقیر تعداد این قبیل موسسات در حال حاضر در شهر تهران تک رقمی است که چشم انداز روشنی از آینده حرفه ای مجموعه رستاک به تصویر می کشد. امیدوارم سایر موسسات آموزشی نیز به عنوان الگو، خط مشی و روال مجموعه موفق شما را در پیش بگیرند. چنانچه قابل بدانید باعث افتخار خواهد بود که مشتری سایر خدمات آمورشی شما باقی بمانم. توفیق روز افزون شما و مجموعه رستاک را از خداوند منان خواستارم.

محمد علی سها

علم مدیریت پروژه جهت شرکت هایی که نقش کارفرما را دارند برای مدیران ارشد و مدیران میانی حیاتی می باشد و پس از 12 سال کار توصیه می‌کنم یکی از مهمترین دوره هایی که شرکت در آن الزامی می باشد این دوره است.

رضا پور مجیدی

کلا مطالب pmbok هم به جهت مفهوم و هم بدلیل زبان آن که انگلیسی می باشد، آموزشش دشوار می باشد، ولی بیان آقای واحدی بسیار مناسب بود و کمک بسیاری کرد.

سید حسام الدین موسوی

اساتید در خصوص انتقال اطلاعات و روش تدریس بسیار قوی و موثر کار کرده ضمن آنکه فضا و مکان برگزاری دوره با ظرافت و کاملا منطقی انتخاب گردیده و شایسته چنین دوره ای می باشد. توصیه اینجانب شرکت در این دوره و استفاده از اطلاعات گسترده اساتید ارجمند می باشد

کاوه بحیرایی

نده به همراه تعدادي از همكاران خودم در شركت نفت و گاز پارس در دوره مذكور شركت نموده و با توجه به اينكه اين دوره و مطالب آن براي بنده بسيار جديد بوده، در چهار جلسه اول با سردرگمي موضوع را دنبال مي كردم ولي با مطالعه زياد دروس و جزوات آقاي واحدي موفق به گذراندن دوره و اخذ مدرك pmp شدم. در اين دوره مطالب بسيار جالب و كاربردي وجود دارد كه ديد بنده را نسبت به بسياري از حوزه هاي مديريت از قبيل منابع انساني، كنترل كيفي و ريسك در پروژه هاي مربوط به حوزه كاري خودم تغيير داده و كمك شاياني به بنده نموده است. در پايان از زحمات كليه دست اندركاران برگزاري اين دوره در شركتهاي نفت و گاز پارس و راهبران سيستم رستاك تشكر نموده و آرزوي موفقيت روز افزون آنها را دارم.

سارا مشکی زاده

خیلی جالب بود و لذت بردم. با توجه به اینکه اولین دوره ای بود که در زمینه مدیریت پروژه می گذراندم و کار اصلی این جانب کنترل پروژه می باشد، بسیار مفید بود.

با همکاری رستاک و GIGAPM کانادا
📅 تاریخ شروع دوره: 16 خرداد 1405 (JUN 6)
🗓 روزهای برگزاری: شنبه و یکشنبه‌ها
🕘 ساعت برگزاری: 17:30 تا 21:30 (به وقت ایران)
💻 پلتفرم برگزاری: Zoom
💰 هزینه ثبت‌نام ریالی: 12.900.000 تومان
🎓 شرکت‌کنندگان ثبت‌نام ریالی، گواهینامه رستاک دریافت خواهند کرد.
💵 هزینه ثبت‌نام دلاری: 99 دلار کاناد
🎓 شرکت‌کنندگان ثبت‌نام دلاری، گواهینامه GIGAPM کانادا دریافت خواهند کرد.
⚠ توجه مهم برای شرکت‌کنندگان داخل ایران:
– این دوره بر بستر Zoom برگزار می‌شود و برای حضور در کلاس، دسترسی به اینترنت بین‌الملل الزامی است.
– امکان استفاده از پلتفرم داخلی برای این دوره وجود ندارد.
لطفاً پیش از ثبت‌نام، از پایداری و مناسب بودن اینترنت بین‌الملل خود برای حضور کامل در جلسات اطمینان حاصل فرمایید.
☑ شرایط فنی و نیازمندی‌های این دوره را مطالعه کرده‌ام.
ثبت‌نام تور PMP – ویژه مخاطبان اینترنت داخلی
 
📅 تاریخ شروع: 27 خرداد ۱۴۰۵
 
🗓 روزهای برگزاری: دوشنبه و چهارشنبه
 
🕘 ساعت کلاس: 17:30 تا 21:30 (به وقت ایران)
 
💻 پلتفرم برگزاری: داخلی
 
💰 هزینه تور: 67,5۰۰,۰۰۰ تومان
 
⚠ این ثبت‌نام مربوط به کلاس ویژه شرکت‌کنندگان داخل ایران می‌باشد.
با همکاری رستاک و GIGAPM کانادا
📅 تاریخ شروع دوره: 31 خرداد ماه (21 June)
🗓 روزهای برگزاری: شنبه، یکشنبه ها 
🕘 ساعت برگزاری: ساعت 18 تا 21 (به وقت تهران)
💻 پلتفرم برگزاری: Zoom
💰 هزینه ثبت‌نام ریالی: 27.500.000 تومان
🎓 شرکت‌کنندگان ثبت‌نام ریالی، گواهینامه رستاک دریافت خواهند کرد.
💵 هزینه ثبت‌نام دلاری: 244 دلار کانادا
🎓 شرکت‌کنندگان ثبت‌نام دلاری، گواهینامه GIGAPM کانادا دریافت خواهند کرد.
⚠ توجه مهم برای شرکت‌کنندگان داخل ایران:
– این دوره بر بستر Zoom برگزار می‌شود و برای حضور در کلاس، دسترسی به اینترنت بین‌الملل الزامی است.
– امکان استفاده از پلتفرم داخلی برای این دوره وجود ندارد.
لطفاً پیش از ثبت‌نام، از پایداری و مناسب بودن اینترنت بین‌الملل خود برای حضور کامل در جلسات اطمینان حاصل فرمایید.
☑ شرایط فنی و نیازمندی‌های این دوره را مطالعه کرده‌ام.
سبد خرید شما
سبد خرید شما