شرح دوره
اگر تصمیم دارید در کنار یادگیری عمیق و لذتبخش مفاهیم دفتر مدیریت پروژه (PMO)، طیف شایستگی PMO را بهمراه 20 مدل کارکردهای آن را توسط مربی و مدرس باتجربه بیاموزید،این دوره شما را برای این هدف همراهی و هدایت میکند.
چرا استقرار دفتر مدیریت پروژه (PMO) لازم است؟
روز به روز بر تعداد شرکت های پروژه محور در صنایع مختلف افزوده میشود، شرکتهایی که هدف اصلی کسب و کارشان اجرای پروژهها به صورت بهینه و موثر میباشد. این افزایش، باعث خواهد شد که سازمانها به فکر دپارتمانی باشند که از یک سو اهداف پروژهها را به فاکتورهای کسب و کار متصل کند و از سوی دیگر، پیگیر نیازهای پروژه از سازمان باشد. در استاندارد به این دپارتمان PMO اطلاق میشود. سازمانها برای اداره موفق سبدی از پروژههای خود نیاز به این دپارتمان دارند. این دپارتمان مختصات و جغرافیایی دارد که باید به درستی شناسایی و پیادهسازی شود.
این دوره آموزشی بر مبنای هندبوک دفتر مدیریت پروژه -ویرایش سوم – و همچنین تجارب ارزشمند شرکت رستاک، طراحی شده تا این مختصات و جغرافیا را به نقطه درک مشترک برساند. دو رویکرد برای معرفی PMO در این دوره دیده شده است:
- طیف شایستگی PMO: طیف شایستگی PMO، طیفی را فراهم می آورد که مجموعه از مراحل تدریجی توسعه PMO را تعریف می کند که می توان برای کاربرد در یک سازمان، آن را مورد بررسی قرار داد.
- کارکردهای PMO: بیست مدل کارکردی برای کاربرد عملی در نظارت، کنترل و پشتیبانی محیط مدیریت پروژه، ارائه میشود. این کارکردها دارای اثرترکیبی بر روی محیط کسب و کار در محیط مدیریت پروژه در سازمان مربوط هستند.
سرفصل مطالب دوره استقرار دفتر مدیریت پروژه (PMO):
- فصل اول : بازنگری مفاهیم ، ادبیات و توصیف دفتر مدیریت پروژه
- فصل دوم : مدیریت روش
- فصل سوم : مدیریت زیرساخت
- فصل چهارم :یکپارچه سازی منابع
- فصل پنجم : پشتیبانی فنی
- فصل ششم : همسویی کسب و کار
- فصل هفتم : برنامه ریزی برای استقرار دفتر مدیریت پروژه
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.