شرح دوره
درباره دوره مدیریت دانش (Knowledge Management)
امروزه همگان بر این اعتقادند که اگر سازمانی بخواهد در دنیای رقابت، موفق باشد، میبایست حضور مستمر و پایدار داشته باشد و بایستی حول مدیریت دانش گام برداشته و حرکت کنند. علیرغم اینکه دانش به عنوان منبعی برای بقای سازمان ضروری ست و شرط موفقیت سازمانها دستیابی به دانش و فهم عمیق در تمامی سطوح است، اما باز هم بسیاری از سازمانها هنوز هم به مدیریت دانش (Knowledge Management)، به طور جدی توجه نکردهاند.
تمرکز مدیریت دانش (Knowledge Management)، بهبود توانایی سازمان است و موفقیت آن نیازمند ایجاد محیط کاری جدیدی است که در آن دانش و تجربه به سادگی تسهیم شوند. فرآیندها و فناوریها برای این هدف نیز باید اعمال شوند. رفتار کارکنان نیز باید در این راستا قرار گیرد تا اطلاعات و دانش آنان ادغام شده و در زمان مناسب به دست افرادی که نیاز دارند برسد تا بتوانند با بهره وری بیشتر عمل کنند.
مدیریت دانش (Knowledge Management) یک راه مدیریت کارهاست، با تمرکز بر ارزش و اثر آن کارها، این موضوع یک دارایی نامشهود است به نام دانش. یعنی در دسترس قرار دادن نظاممند اطلاعات و اندوختههای سازمانی به گونهای که به هنگام نیاز، در اختیار افرادی که نیازمند آنها هستند، قرار گیرند تا بتوانند کار روزمره خود را با بازدهی بیشتر و مؤثرتر انجام دهند.
در این دوره علاوه بر تجربه و دانش مدرس دوره، از منابع زیر بعنوان منابع اصلی مدیریت دانش استفاده شده است.

منابع اصلی دوره مدیریت دانش
سرفصل دوره مدیریت دانش
- مدیریت دانش چیست؟
- تعریف KM
- شش دلیل اصلی مدیریت دانش
- قوانین طلایی مدیریت دانش
- چهار پایه دانش
- مراحل پیادهسازی مدیریت دانش
- مقایسه 6 روش پیادهسازی KM
- پنج فاز توصیه شده برای پیاده سازی
- تهیه برنامه موازی فرصتهای سریع برنده (میانبر موفقیت)
- تصمیمهای مدیریتی
- موانع و مشکلات پیاده سازی
- ممیزی دارایی دانش
- چرا ممیزی دارایی دانش مفید است
- چه چیزی را ممیزی میکنیم؟
- ممیزی دانش چه مراحلی دارد؟
- آنالیز نتایج ممیزی دانش
- ساختار منابع انسانی مدیریت دانش
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.